Sloep 1, Zuidhorn

Eengezinswoning
Te huur
77 m23 kamers2 slaapkamersWoonhuis

PER DIRECT BESCHIKBAAR: PRACHTIGE TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING IN ZUIDHORN

Op zoek naar rust en ruimte? Dan is deze leuke twee-onder-een-kapwoning in Zuidhorn wellicht iets voor jou!

De woning is circa 77 m2 groot en is sfeervol gemeubileerd. Daarnaast beschikt het over twee slaapkamers, een bijkeuken en een tuin/buitenzitje. De woonkamer met open keuken beschikt over een uitgebreide keuken met verschillende inbouwapparatuur. De slaapkamers zijn inclusief een luxe tweepersoons Auping bed en een eenpersoons bed in de tweed slaapkamer (de bedden staan nog niet op de foto’s). De bijkeuken dient gedeeld te worden met de buren in dezelfde woning.

De huurprijs bedraagt €1350,- per maand inclusief alle servicekosten, meubilering, glazenwasser, tuinonderhoud en wordt verhuurd voor een periode van maximaal zes maanden (optie voor langere tijd is onder voorwaarden bespreekbaar).

LET OP! Deze woning is alleen beschikbaar voor tijdelijke verhuur. Ideaal voor mensen die bijvoorbeeld tijdelijke woonruimte zoeken vanwege het aan- of verkopen van een huis of tijdelijk iets zoeken ter overbrugging, bijvoorbeeld vanwege privé omstandigheden.

Heb je interesse om deze woning tijdelijk te bewonen? Reageer dan via onze website www.050verhuur.nl of bel ons op 050 – 364 62 19.

Indeling:

Begane grond:
Hal: 1,5 m2
Toilet: 1 m2
Woonkamer met open keuken: 26 m2
Bijkeuken: 12 m2

1e Verdieping:
Overloop: 3 m2
Slaapkamer 1: 16 m2
Slaapkamer 2: 14 m2
Badkamer: 1,5 m2
Inbouwkast: 2 m2

Tuin:
Zitkuil: 26 m2

Contactformulier