Frankrijkerlaan 2-70, Zuidhorn

Bovenwoning
Te huur
68 m22 kamers1 slaapkamerAppartement

PER DIRECT BESCHIKBAAR: RUIM APPARTEMENT IN HET COMPLEX DE EIBERHOF TE ZUIDHORN

In de serviceflat De Eiberhof te Zuidhorn komt per direct een ruim 2-kamerappartement beschikbaar. Het appartement is in totaal circa 68m2 groot en beschikt tevens over een balkon van ca. 6m2, welke prachtig uitzicht geeft over het park aan de achterkant. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer (ca. 28m2) met veel daglicht, een ruime aparte slaapkamer (ca. 22m2), een afgesloten keuken met keukenblok, een apart toilet en een keurige badkamer met een douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Tevens beschikt het appartement over een videofoon installatie, is er in de kelder van het complex nog een eigen berging van ca. 4m2 aanwezig en beschikt het complex over een gezamenlijke fietsenstalling.

Doelgroep: 50+.

De kale huurprijs bedraagt €587,50 per maand. Het appartement wordt inclusief servicekosten, stookkosten (blokverwarming) en water verhuurd voor €777,- per maand. Voorzieningen zoals elektra, tv en internet dient huurder zelf af te sluiten.

Geïnteresseerd in een bezichtiging of heeft u vragen over deze woonruimte? Reageer dan via de website of bel ons op 050 – 364 62 19.

Contactformulier