Verlengde Lodewijkstraat 19-g, Groningen

Bovenwoning
Te huur
77 m23 kamers2 slaapkamers0garagesAppartement

TE HUUR: PRACHTIG DRIEKAMERAPPARTEMENT IN DE OOSTERPOORTBUURT

Aan de Verlengde Lodewijkstraat komt per 29 maart dit zeer modern afgewerkte driekamerappartement beschikbaar. Het appartement is in totaal circa 77m2 groot en is gelegen op de 2e verdieping van het complex. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met grote open keuken, twee slaapkamers, twee balkons, een zeer moderne badkamer, een berging en tot slot een overdekte privé parkeerplaats op de begane grond. De keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur zoals koelkast, vriezer, vaatwasmachine, combi oven, kookplaat en afzuigkap. De badkamer is voorzien van stortdouche, wastabel meubel en toilet.

Het appartement is gelegen in de Oosterpoortbuurt, een populaire net ten zuiden van het centrum. Voorzieningen zoals supermarkten en openbaar vervoer zijn op loopafstand. Daarnaast is het stadscentrum binnen 5 minuten fietsen bereikbaar. De aanrijroutes zijn eveneens ideaal, vanaf het complex is de ringweg en de snelwegen A& & A28 binnen enkele minuten bereikbaar.

Indeling: entree, hal, toegang tot woonkamer met open keuken (ca 39m2). De woonkamer geeft toegang tot beide balkons (ca 9m2 en 5m2). De hal geeft toegang tot beide slaapkamers (ca 13m2 en 14m2). De hal geeft tevens toegang tot de badkamer en de wasruimte. Op de begane grond van het complex zijn de berging en de overdekte privé parkeerplaats bereikbaar.

Bijzonderheden:
– Beschikbaar per 29 maart;
– Twee balkons gelegen op Oosten en het Zuid-Oosten;
– Privé parkeerplaats;
– Borgsom bedraagt eenmaal de maandhuur.

De huurprijs bedraagt €1075,- exclusief per maand. De nutsvoorzieningen zoals gas, water, elektra en tv & internet dient huurder zelf te verzorgen.

Geïnteresseerd in dit mooie appartement? Reageer dan via de website of bel met 050 – 364 62 19.

Contactformulier