Kerkstraat 26-(k2), Groningen

15 m21 kamerAppartement

PER DIRECT BESCHIKBAAR: KAMER MET EIGEN KEUKEN IN HOOGKERK

**Wil je samen met een bekende in dezelfde woning wonen? Dat kan! In deze woning zijn nog twee andere kamers beschikbaar. Bekijk voor meer informatie de advertenties van de andere twee kamers.**

Aan de Kerkstraat in Hoogkerk te Groningen is per direct deze leuke kamer beschikbaar. De kamer is ca 15m2 groot en beschikt over een eigen keukenblok inclusief koelkast en gasstel. Het adres is gelegen op de begane grond aan de achterzijde van het complex. De douche en het toilet deel je met twee medebewoners. Er is tevens een garage aanwezig waar je bijvoorbeeld je fiets in kunt stallen.

De woning is gelegen in Hoogkerk te Groningen, op loopafstand van winkelvoorzieningen zoals supermarkten, drogisterijen, slijterijen en nog veel meer retail voorzieningen. Tevens is het openbaar vervoer ook op loopafstand, welke goede verbindingen biedt richting het centrum van Groningen of de omliggende wijken en plaatsen.

Bijzonderheden:
– Voor deze kamer is de verhuurder op zoek naar naar een dame;
– Borgsom van eenmaal de maandhuur.

De huurprijs bedraagt €360,- inclusief per maand. Dit is inclusief gas, water en elektra. Tv & internet wordt door de bewoners zelf geregeld of dien je zelf te verzorgen.

Geïnteresseerd in deze kamer? Reageer dan via de website of bel met 050 – 364 62 19.

Contactformulier