Grote Markt 48-A, Groningen

Penthouse
Te huur
63 m23 kamers2 slaapkamersAppartement

PER 1 MEI BESCHIKBAAR: ZEER LUXE APPARTEMENT MIDDEN IN HET CENTRUM VAN GRONINGEN!

Direct aan de Grote Markt, het luxe leven, de Martinitoren in je voortuin. Zomaar een paar kenmerken van dit zeer luxe en hoogwaardig afgewerkte appartementencomplex. In dit prachtige complex beleef je de stad Groningen op een ongekende manier. Ieder appartement heeft zijn eigen sfeer en uitstraling. Ze hebben allen echter één ding gemeen, namelijk de zeer luxe afwerking. Zo zijn alle appartementen voorzien van twee slaapkamers en twee badkamers en hebben alle appartementen een luxe keuken voorzien van alle denkbare apparatuur. De appartementen zijn sfeervol gemeubileerd en worden inclusief alle servicekosten, wekelijkse schoonmaak en 9% BTW verhuurd voor een periode van maximaal zes maanden (optie voor langere tijd is onder voorwaarden bespreekbaar).

Indeling
Het Excellente Leven,
Gelegen op de eerste verdieping met een prachtig uitzicht over de Grote Markt. Het appartement kenmerkt zich door de gouden accenten, welke je door het hele appartement terugvindt. De master-bedroom is te bereiken vanuit de woonkamer en heeft aansluitend een royale badkamer. Vanuit de hal is een tweede slaapkamer en badkamer te bereiken. Het appartement heeft prachtige details. Met één druk op de knop verschijnt de Bang&Olufsen TV uit de kast. En voor de sfeervolle momenten kun je met één druk op knop de haard aansteken.

De huurprijs bedraagt €1.850,- per maand inclusief servicekosten, gas, water, elektra, tv & internet en sfeervolle meubilering.

Contactformulier