Akerkstraat 19-a, Groningen

Eengezinswoning
Te huur
69 m23 kamers2 slaapkamersWoonhuis

WIL JIJ MIDDEN IN HET CENTRUM WONEN? DAN IS DIT JE KANS!

Aan de Akerkstraat 19a komt deze leuke woning met één á twee slaapkamers per direct beschikbaar. De woning is in totaal circa 69 m2 groot, met een woonkamer met open keuken van ca 27 m2, een slaapkamer van ca 22 m2 en een eventuele tweede slaapkamer van ca 8 m2. In deze (slaap)kamer is ook de cv-ketel geïnstalleerd, de kamer biedt echter wel de ruimte om nog een tweede éénpersoonsslaapkamer van te creëren. De uitgebreide keuken is voorzien van verschillende inbouwapparatuur zoals kookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasser en veel kastruimte. Daarnaast beschikt de woning over een keurige badkamer met douche, toilet, wastafel en een wasmachine aansluiting. Buiten is een gedeelde binnenplaats van ca 34 m2, deze wordt gedeeld met de buren. Daar is tevens een overdekte fietsenberging te vinden.

De woning is gelegen op een prachtlocatie op steenworp afstand van de Vismarkt en het Akerkhof. Alle voorzieningen zijn dan ook op loopafstand!

De kale huurprijs bedraagt €900,- exclusief. De woning wordt inclusief een voorschot aan gas, water en elektra verhuurd voor €1050,- per maand.

Heb je interesse in deze woning? Reageer dan via onze website of bel met 050 – 364 62 19.

Let op: de woning is helaas niet geschikt voor reguliere studenten maar wel voor werkende PhD studenten. | Unfortunately this house is not available for regular students but it is for working PhD students.

Indeling:
Begane grond:
Woonkamer met open keuken: ca 27 m2
Badkamer: ca 4 m2
Hal: ca 6m2
Buitenplaats gedeeld: ca 34 m2

Eerste verdieping:
Slaapkamer 1: ca 22 m2
Slaapkamer 2: ca 8m2

Contactformulier