Adriaan Van Ostadestraat 125, Groningen

Bovenwoning
Te huur
95 m25 kamers4 slaapkamersAppartement

PER 1 MEI BESCHIKBAAR: RUIME BOVENWONING MET 4 SLAAPKAMERS

Aan de Adriaan van Ostadestraat komt per 1 mei deze mooie en nette bovenwoning beschikbaar. De woning is gelegen op de 1e verdieping en heeft een prachtig uitzicht over de vijver aan de overkant. Verdeeld over drie verdiepingen beschikt de woning over een woonkamer, een aparte woonkeuken/eetkamer, vier slaapkamers, een apart gelegen toilet en een nette badkamer. Tevens is aan de achterzijde van de woning aansluitend aan de woonkeuken een balkon aanwezig. Daarnaast beschikt het over een kleine berging waar bijvoorbeeld fietsen gestald kunnen worden.

De woning is gelegen in de wijk Kostverloren, aan de achterzijde van de Schildersbuurt. Voorzieningen zoals supermarkten en openbaar vervoer zijn op loopafstand. Tevens heeft de woning zeer gunstige aanrij routes gezien de ringweg om de hoek is gelegen. Het centrum en Centraal Station zijn binnen enkele minuten per fiets bereikbaar.

Indeling:
1e verdieping: entree/hal, woonkamer (ca 15m2), woonkeuken/eetkamer (ca 16m2), de woonkeuken geeft toegang tot het balkon, de hal geeft toegang tot de overige verdiepingen;

2e verdieping: overloop, slaapkamer 1 (ca 10 m2), slaapkamer 2 (ca 11m2), slaapkamer 3 (ca 9m2), de overloop geeft toegang tot het apart gelegen toilet en de badkamer;

3e verdieping: slaapkamer 4 (ca 15m2).

Bijzonderheden:
– Leuke ruime bovenwoning (ca 92m2);
– Uitzicht over de vijver;
– 4 slaapkamers;
– Ideaal voor een werkend stel of gezin;
– Borgsom van tweemaal de maandhuur;
– Helaas niet geschikt voor studenten/kamerverhuur.

De huurprijs bedraagt €1350,- exclusief per maand. Huurder dient zelf (nuts)voorzieningen zoals gas, water, elektra en tv & internet te organiseren.

Geïnteresseerd in deze leuke bovenwoning? Reageer dan via de website of bel met 050 – 364 62 19.

Contactformulier