050Verhuur in Groningen

Over 050Verhuur

050Verhuur richt zich op studenten en starters die op zoek zijn naar een kamer, studio of appartement in Groningen en het belangrijk vinden dat alles ‘goed geregeld’ is.

Wij zijn geen landelijk opererend kamerverhuurbedrijf, maar een Gronings kantoor dat zich specifiek richt op de Groningse markt. Ons huuraanbod is zó uitgebreid, dat we op ieder moment woonruimte beschikbaar hebben. Hierdoor kan het zomaar zo zijn dat je je vandaag bij ons inschrijft en morgen al het huurcontract voor je nieuwe kamer ondertekent!

Onze werkwijze is transparant. Zo kan iedereen, ook iemand die niet bij ons staat ingeschreven, ons volledige huuraanbod bekijken. Want waarom zou je je bij ons inschrijven als je geen idee hebt of we wel een geschikte woonruimte voor je hebben?

Bij 050Verhuur schrijf je je pas in als je op een woonruimte wilt reageren. Wij werken niet met wachtlijsten en zolang je bij ons ingeschreven staat, kun je onbeperkt reageren op ons huuraanbod!

050Verhuur is onderdeel van het Groningse vastgoedkantoor 050Vastgoed. Dit kantoor is in 2014 opgericht door Otto de Gries en Ruben Ludwig, die beiden al jaren actief zijn in de Groningse vastgoedmarkt. Ruben is gespecialiseerd in het aan- en verhuren van onroerend goed en is RVO-Cito gecertificeerd EPA-inspecteur. Otto is gespecialiseerd in het aan- en verkopen van onroerend goed en is SCVM gecertificeerd makelaar/taxateur. Zij worden ondersteund door Antal Veldsink en Ewout Bouma. Antal heeft veel ervaring in de huursector en is verantwoordelijk voor het vastgoedbeheer. Ewout verzorgt de financiële zaken.